Zaplena na granici: Čarapa puna HEROINA

Lokalne vesti - Sreda 28.03.2018 - 12:52

Vranje - Carinici su u saradnji sa graničnom policijom u utorak, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, u dva prekršaja zaplenili skoro pola kilograma heroina i sedam kilograma rezanog duvana.

Heroin u čarapi. duvan u točku FOTO: Uprava carina Heroin u čarapi. duvan u točku FOTO: Uprava carina
Kada je autobus niških registarskih oznaka koji saobraća na liniji Skoplje – Beograd došao na red za kontrolu, carinski službenici su iza sedišta sa brojem 41 otkrili mušku čarapu u kojoj se nalazio paket oblepljen lepljivom trakom.
 
Nakon što su otvorili paket, utvrđeno je da se u njemu nalazi čak 472 grama heroina.
 
- Pošto se niko od putnika nije izjasnio da paket sa drogom pripada njemu, proverom video-nadzora carinici su utvrdili da heroin pripada državljaninu Makedonije koji je samovoljno napustio autobus kada je stigao na red za carinsku kontrolu i izgubio se u nepoznatom pravcu – kažu iz Uprave carina.
 
Јoš jedan prekršaj otkriven je istog dana na istom graničnom prelazu kada je na red za kontrolu stigao „folksvagen“ prijepoljskih registarskih oznaka kojim se stanovnik iz okoline Vranja vraćao iz Makedonije kući.
 
Carinici su prilikom pregleda automobila pronašli sedam kilograma rezanog duvana koji je putnik pokušao da prokrijumčari preko granice.
 
U rezervnom točku bilo je sakriveno pet kilograma duvana, a još dva kilograma u fabričkoj šupljini prtljažnika, sa leve strane zadnjeg levog krila.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: