Završena saobraćajnica u INDUSTRIJSKOJ ZONI

Lokalne vesti - Četvrtak 12.10.2017 - 10:45

Ovih dana su završeni radovi na saobraćajnici u Industrijskoj zoni Vranje koja će biti povezana sa budućom obilaznicom oko grada.

Industrijska zona Bunuševac Industrijska zona Bunuševac

Saobraćajnica povezuje Bunuševački put sa putem za selo Soderce.

Ovaj projekat je realizovala Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER), u saradnji sa Evropskim PROGRESS-om, a vrednost investicije je 210.000 evra.

Nakon završetka građevinskih radova, ostaje još samo da komisija izvrši tehnički prijem, što bi trebal oda se desi u ponedeljak, kaže za OK Radio Boban Stanković, šef KLER-a.

- Saobraćajnica se prostire na dužini od 500 metara i tu je urađena kompletna infrastruktura, voda, kanalizacija i atmosferska kanalizacija – kaže Stanković.

Prema prethodnim najavama, u narednih nekoliko nedelja bi trebalo da počnu radovi na izgradnji dva kružna toka i saobraćajnice koja ih povezuje između fabrika „Geox“ i „Top Sofa“.

Obilaznica u Industrijskoj zoni jedan je od najvećih i najvažnijih infrastrukturnih investicija na području grada i jedan od najvećih prioriteta lokalne samouprave.

Ovaj projekat, započet pre više od četiri godine, trebalo bi da infrastrukturno zaokruži Industrijsku zonu i stvori uslova za nove investicije, ali i da rastereti saobraćaj u samom gradu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: