ZC Vranje: NOVI REŽIM rada Kovid ambulante ATD

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.07.2021 - 11:53

Od danas se reorganizuje rad Kovid ambulante u ATD-u, najavljeno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje.

FOTO: ZC Vranje FOTO: ZC Vranje
Prema novom režimu rada, kovid ambulanta ATD će raditi u jednoj smeni, od 8 do 15 časova svakog radnog dana, subotom i nedeljom. 
 
Posle 15 časova, pregled pacijenata koji su suspektni ili pozitivni na Kovid 19, vršiće se u ambulanti na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Vranje.
 
- Celu smenu pokriva jedan lekar i jedna medicinska sestra, jedan specijalista radiologije i radiološki tehničar, jedan laborant u laboratoriji i dve osobe su raspoređene za uzorkovanje i testiranje - rekla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.
 
On je dodala da dvocifren broj novozaraženih u Vranju opominje. 
 
- Mi ćemo pratiti sve relevantne parametre u narednom periodu i u slučaju potrebe na vreme ćemo pojačati broj lekara i reorganizovati rad u našoj Kovid ambulanti.
 
Koristim priliku da još jednom apelujem na naše građane da se vakcinišu, kako bi sprečili i eliminisali mogući novi lanac zaražavanja - poručila je direktorka ZC Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: