Zidan o smeni na klupi Barselone: ZAPREPASTIO sve izjavom o bivšem rivalu Valverdeu

Svetski sport - Subota 18.01.2020 - 12:50

Trener Real Madrida Zinedin Zidan komentarisao je smenu na klupi najvećeg rivala. U ponedeljak je Barselona otpustila Ernesta Valverdea i na njegovo mesto postavila Kike Setjen.

Veoma poštuje bivšeg stratega Katalonaca FOTO: AFP/Getty Images Veoma poštuje bivšeg stratega Katalonaca FOTO: AFP/Getty Images
- Žao mi ga je - rekao je Zidan.
 
On je istakao da veoma poštuje bivšeg stratega Katalonaca.
 
- On je trener koji je pokazao koliko je dobar i jako ga poštujem. Kao treneri klubova kao što su Real i Barselona, znamo na čemu smo i to se neće promeniti. Ako ja izgubim nekoliko utakmica, i mene će kritikovati, kao što je bilo pre mesec i po dana. Možeš samo da pokušavaš da daš 100 posto od sebe. Žao mi je Valverdea - zaključio je Zinedin Zidane.
 
Real i Barselona trenutno su izjednačeni na vrhu Primere sa 40 bodova. Madriđani u subotu od 16 sati dočekuju Sevilju, dok će Barselona u nedelju od 21 sat ugostiti Granadu.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: