Zmajevci najbolji u Vranjčkoj Banji

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.06.2022 - 09:44

Na prvoj republičkoj Pažljivkoj smotri, održanoj u Vrnjačkoj Banji, pobedili su učenici osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj” iz Vranja.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Učenici Petra Smiljanić, Simonida Krstić, Aleksa Mitić i Ilija Cvetković pokazali su visok nivo znanja u poznavanju saobraćajnih propisa. 

 

Njihovi mentori učitelji Jelena Ilić, Ljiljana Lj. Dimitrijević i Dragan Jovanović, istakli su da je ishod takmičenja do samog kraja bio neizvestan, ali da su učenici odlično pokazali i odneli pobedu. 

 

Na pomenutom takmičenju, drugo mesto pripalo je učenicima iz Niša, a treće su osvojili učenici iz Sremskih Karlovaca. 

 

Direktorka Zmajeve škole, Milena Marinković, istakla je da je ovo bilo odlično iskustvo za učenike i da je usvajanje saobraćajnih pravila od najranijeg životnog doba preduslov za kasnije bezbedno učešće u saobraćaju.

 

Ekipe koje su se plasirale na državno takmičenje prethodno su trijumfovale na školskom i opštinskom, odnosno gradskom takmičenju. 

 

Na završnu republičku smotru došle su ekipe iz osam gradova, a takmičenje je organizovala Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: