ZMIJA duža od metra domilela do ŠKOLE (VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 10.04.2019 - 09:59

Vranje - Stepski smuk duži od jednog metra pronađen je u sredu ujutro, u prostorijama osnovne škole u selu Polom kod Vladičinog Hana.

Vladica Stanković ispred škole sa ulovom FOTO: Udruženje Vladica Stanković ispred škole sa ulovom FOTO: Udruženje "Poskok"
Zmija je uočena još prethodnog dana u isturenom odeljenju hanske škole „Sveti Sava“ u Polomu u kojoj se nalazi i jedna grupa predškolske dece.
 
Vladica Stanković iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“ iz Vladičinog Hana je u sredu poranio na intervenciju.
 
- Stepski smuk dužine oko 120 centimetara nađen je u sporednim prostorijama škole.
 
Intervencija je izvršena pre dolaska dece, tako da se nastava odvija bez ikakvih problema – kaže Vladica za OK Radio.
 
Iako se ne dešava često da zmije pohode školske prostorije, to se pre dve godine dogodilo u matičnoj zgradi O.Š. „Sveti Sava“ u centru Vladičinog Hana.
 
Vladica Stanković je od početka godine imao već desetak intervencija, od kojih je prva bila čak poslednjih dana januara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: