Znanje je moć: Uručene nagrade ĐACIMA GENERACIJE

Lokalne vesti - Petak 24.06.2022 - 12:57

U Gradskom parku u Vranju održana je svečanost na kojoj su đacima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada dodeljene nagrade za postignuti uspeh tokom školovanja.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Vredne knjige i bicikle učenicima je uručio gradonačelnik Slobodan Milenković, koji je svima čestitao titulu đaka generacije i poželeo mnogo sreće u daljem školovanju i životu. 

 

On je istakao i da lokalna samouprava mnogo pažnje poklanja oblasti obrazovanja. 

 

- Ulaže se u rekonstrukciju i obnovu školskih objekata, a sve u cilju unapređenja uslova za rad kako učenika, tako i nastavnog kadra. 

 

Podjednako brinemo o obrazovnim objektima i u seoskim sredinama. 

 

Ovo je prilika da se zahvalim i roditeljima jer su vam oni bili najveća podrška, ali i nastavnicima koji su vam nesebično prenosili znanje. 

 

Želim vam još mnogo uspeha u daljem školovanju, a najviše od svega želim da se vratite u naš grad i nastavite da radite na njegovom razvoju - poručio je gradonačelnik Milenković. 

 

Najboljima se obratila i zamenica gradonačelnika Zorica Jović čestitajući im na postignutom uspehu. 

 

- Izuzetni rezultati su vaše delo, ali i delo prosvetnih radnika. Nastavite da radite, gradite i stvarate jer znanje je moć, i to je najveće bogatstvo koje vam niko ne može oduzeti - rekla je ona. 

 

U ime učenika zahvalila se Vedrana Gačić, đak generacije Gimnazije ,,Bora Stanković" sledećim rečiima:

 

- Hvala prosvetnim radnicima i lokalnoj samoupravi na podršci. Srećno svima, ma koji put odabrali.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Marija
24.06.2022. , 15:02
Nadam se samo da nisu placali manifestaciju kao sto placaju vukovci u osnovnoj skoli Radoje Domanovic. Bruka pa nema gde.