Madona pozvala papu da popričaju o „nekim važnim stvarima“

Zivot i stil - Subota 07.05.2022 - 00:41

Madona bi želela da razgovara sa papom Franjom o "nekim važnim stvarima", pa se nada da će on imati volje i vremena da se sastane s njom.

FOTO: EPA FOTO: EPA

Kraljica popa je u tvitu upitala papu da li bi hteo da se sretne s njom, iako je njena poslednja ispovest bila poprilično davno.

„Ja sam dobra katolkinja. Kunem se! Mislim, ne psujem!“, napisala je Madona na Tviteru.

Madona, čija je 40-godišnja karijera jednako poznata po hitovima na top listama i sukobima s Katoličkom Crkvom, priznala je da je „prošlo nekoliko decenija“ od njezine poslednje ispovesti, ali da bi volela ipak da pokuša.

"Da li bi mogli da se sastanemo jedan dan i razgovaramo o nekim važnim stvarima?", upitala je pevačica.

Iako Madona nije jasno navela o čemu se radi, može se naslutiti o čemu bi možda želela da razgovara. "Izopštena sam tri puta", napisala je. “Ne izgleda pošteno.”

Pre nekoliko godina, 63-godišnja majka šestoro dece koja je krštena i odgajana kao katolkinja rekla je voditelju emisije “The Late Late Show” Džejmsu Kordenu da je bila “izopštena, otprilike, tri puta”.

Nije jasno je li pevačica bila ozbiljna. Međutim, tokom svoje karijere Madona je svesno i namerno izazivala kontroverze i sukobe s katoličkom crkvom izražavanjem svojih shvatanja o seksu, istospolnoj ljubavi i koristeći se hrišćanskim simbolima.

Kada je u leto 1990. došla u Italiju u sklopu svoje treće koncertne turneje na kojoj je promovisala album "Like a Prayer", tadašnji papa Jovan Pavle II pozvao je hrišćane da ne idu na njene koncerte, nazvavši turneju "jednim od najsotonskijih nastupa u istoriji čovečanstva".

Zvezda je izazvala bes crkve i posle nastupa u Rimu 2006. na kojem je "razapeta" na pozornici, što je bio deo koreografije.

Papa Franja još nije odgovorio na Madonin poziv.

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: