Milion pratilaca na mrežama obavestio da korona ne postoji - ubrzo preminuo od kovida

Zivot i stil - Nedelja 18.10.2020 - 13:06

Zvezda društvenih mreža, „influenser“ Dmitrij Stužuk koji je poricao postojanje koronavirusa, preminuo je od kovida 19 u 33. godini.

Dmitrijeva fotografija iz bolnice Dmitrijeva fotografija iz bolnice
Dmitrij Stužuk zarazio se koronavirusom tokom putovanja za Tursku i prebačen je u bolnicu po povratku u rodnu Ukrajinu, gde je test na virus pokazao pozitivan rezultat. 
 
Dmitrij je sa profila na društvenim mrežama, promovisao zdrav način života o čemu je sadržaje delio brojnim pratiocima.
 
Ipak, pošto je zaražen koronavirusom, on je prebačen u bolnicu. Na lečenju je proveo osam dana, nakon čega je otpušten, ali mu se stanje pogoršalo zbog komplikacija sa srcem, prenosi Skaj njuz.
 
Hitno je vraćen u bolnicu i tada je njegova bivša supruga Sofija (25) rekla je da je u „teškom stanju i bez svesti".
 
„Dmitrij ima probleme sa kardiovaskularnim sistemom i srce mu ne radi kako treba. Njegovo stanje je izuzetno teško. Uradila sam sve što sam mogla da bi otac moje troje dece živeo. Ali sada ništa ne zavisi od mene", izjavila je tada Sofija.
 
Kasnije je objavila vest da je njen bivši suprug preminuo.
 
„Ostala su samo topla sećanja, troje lepe dece i dragoceno iskustvo", napisala je Sofija.
 
Inače, Dmitrij Stužuk je ranije na društvenim mrežama objavio fotografije iz bolničkog kreveta. U objavi je pratioce, kojih je čak 1,1 milion, obavestio o tome da teško diše i da ga muče otoci na vratu.
 
„Želim da podelim informaciju o tome da sam se razboleo i da uputim svima upozorenje. Mislio sam da kovid 19 ne postoji, dok se nisam razboleo. Ovo je teška bolest", podelio je svoje iskustvo iz bolnice tada Dmitrij.
 
Dmitrij i Sofija Stužuk su se razveli pre šest meseci.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: