Na Mikonosu uhapšena TANGA BANDA

Zivot i stil - Utorak 31.08.2021 - 13:11

Grupa italijanskih džeparoša uhapšena je na Mikonosu. Oni su uglavnom pljačkali po plažama, koristeći kao mamac dve polunage devojke koje su u tangama odvlačile pažnju potencijalnim žrtvama.

FOTO: Free Images FOTO: Free Images
Na meti „tanga bande“ uglavnom su bili turisti na plažama i u barovima, a zanimali si ih njihovi novčanici, zlato, kreditne kartice. Svoje žrtve namamili bi uz pomoć dve devojke u provokativnim tangama i odžeparili ih tako da ne primete.
 
Na njihovu nesreću, za žrtve su odabrali i dvojicu mladih Italijana, za koje se ispostavilo da su policajci, na kratkom odmoru na Mikonosu, koji su odmah prepoznali njihov šablon. 
 
Istovremeno je i jedan američki turista, kome je ukraden skupoceni telefon, uspeo uz pomoć GPS-a da ga locira na plaži gde su se nalazili lopovi, pa je lokalna policija alarmirana, a pripadnici bande, dve žene i dvojica muškaraca, ubrzo su završili iza rešetaka. 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: