Na onaj sa ženama smo navikli, a da li biste kupili kalendar sa golim muškarcima?

Zivot i stil - Nedelja 15.11.2020 - 02:12

Nije ništa neobično da na kalendarima budu obnažene zgodne žene i to se zna da će proći i da će se kupovati zasigurno. Ono što se postavlja kao pitanje jeste koliko bi interesovanje bilo za gole muškarce koji poziraju u pomalo provokativnim pozama. Ove sumnje će se obelodaniti sledeće godine, za kada je i napravljen kalendar sa zgodnim muškarcima.

Obnaženi sportisti za kalendar 2021. Foto: Profimedia Obnaženi sportisti za kalendar 2021. Foto: Profimedia
Naredne godine bi sa zida mogli da nas "pozdravljaju" obnaženi veslači, koji kao od majke rođeni uživaju u raznim sportskim aktivnostima, ili jednostavno u poziranju pored bazena, piše "Noizz".
 
Da su na njihovom mestu bile žene, sigurni smo da se niko ne bi bavio pitanjem "šta će mi takav kalendar".
 
U pitanju je grupa veslača iz Warwick Rowers, koji poziraju obnaženi u raznim situacijama, a njihova formacija tela pažljivo krije njihove intimne delove.
 
Takođe nose zaštitne maske na licu kao omaž korona virusu, a biraju ljubičastu boju koja na LGBTIQ zastavi simbolizuje unutrašnji duh.
 
Ova serija fotografija je nastala i kao podrška LGBT populaciji - tačnije gejevima koji se često osećaju isključeno iz sveta sporta.
Noizz, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: