Cvijan psovao Vučića

Nacionalne vesti - Četvrtak 19.12.2013 - 01:16

Sednica predsedništva SNS-a na kojoj je rešavana smena gradonačelnika i direktora, izbori, kao i istupanje iz koalicija na lokalu, završena je tako što je izlazeći iz sale Vladimir Cvijan opsovao lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Ma oni su na Ma oni su na "je*i si mater" (Foto: novosti.rs)
Predsedništvo SNS-a predložilo je smenjivanje gradonačelnika iz svojih redova, i to o čelnika Užica Saše Miloševića i Kraljeva Dragana Jovanovića.
 
Odlučeno je i da naprednjaci treba da istupe iz lokalnih vlasti u deset opština, i to u Žabarima, Žagubici, Boljevcu, Ljigu, Kniću, Rači, Ivanjici, Vranju, Beloj Crkvi, Žitištu i Valjevu.
 
Kako je rekao predsednik izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić, reč je o opštinama u kojima SNS učestvuje u vlasti, ali nije ključni faktor.
 
On je najavio da će vladi biti predloženo i razrešenje pet direktora javnih preduzeća na republičkom nivou, a biće razrešeno i oko 100 direktora lokalnih javnih preduzeća i lokalnih funkcionera.
 
Na sednici u sredu ostavku na sve stranačke funkcije i članstvo u stranci podneo je i član predsedništva i savetnik predsednika Srbije Oliver Antić.
 
Nebojša Stefanović potvrdio je da je Cvijan "opsovao majku" lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću, ali da se sve završilo "mirno i prisebno".
 
"Predsednik stranke tražio je da mu se (Cvijanu) ništa ne desi i da mu se niko ni ne obrati. On je u miru izašao iz sale", rekao je Stefanović.
 
Stefanović je dodao da to dokazuje neistinitost Cvijanovih tvrdnji da mu se preti, i da je upravo obrnuto, kao i da je predsednik stranke Aleksandar Vučić pokazao apsolutnu toleranciju i pribranost.
 
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: