Gej sina silom lečili u crkvi

Nacionalne vesti - Utorak 08.10.2013 - 20:37

M.M. iz Sandžaka otet je u ponedeljak 30. septembra, i odveden u Crnu Goru kako bi tamo verskom službom bio vraćen na "pravi put", odnosno "izlečen" od homosekualnosti.

Silom Silom "lečili" sina od homoseksualnosti
Gejstrejt alijansa sumnja da je sama porodica kidnapovala M.M-a, javlja Beta.
 
Gej strejt alijansa je od policije, koja je obaveštena o slučaju, i nadležnih organa zatražila da se otmičari primereno kazne, a da se M.M. i njegov partner A.A. koji žive zajedno zaštite.
 
A.A. je naveo da je bio sam u kući dok je M.M. otišao na posao, a u 8 ujutru otmičar je pozvonio na vrata, ušao, zapretio mu da će ga "sahraniti" ako ne sarađuje, vezao ga naterao da partnera pozove da se vrati kući.
 
Kada se M.M. vratio, trojica otmičara su ga odvezla automobilom u nepoznatom pravcu, prenosi Beta.
 
Policija je 4. oktobra našla M.M. nepovređenog u porodičnoj kući u rodnom mestu i uzela izjave od njega i članova porodice.
 
M.M. je kasnije rekao da su ga otmičari pre ulaska u rodni grad u Sandžaku predali članovima njegove porodice koji su čekali u drugom automobilu, prenosi Beta.
 
"Na sreću, M.M. nije ozbiljnije fizički povređen, ali se nalazi u konstantnom strahu za sebe i svog partnera da ovako nešto može da se ponovi ili da bi sledeći put neko od njih mogao da izgubi život", navela je Alijansa u saopštenju.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: