Poginule srpske reprezentativke u bodibildingu

Nacionalne vesti - Ponedeljak 13.11.2017 - 08:04

Velika tragedija dogodila se kod Kovačice gde su u saobraćajnoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać

Milica Beslać Foto: Instagram Milica Beslać Foto: Instagram

Velika tragedija dogodila se kod Kovačice gde su u saobraćajnoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać (16).


U nesreći je poginula i majka Milice Beslać, a teško je povređen njen otac, koji je bio za volanom. On je na operaciji i lekari se bore za njegov život.

Nesreća se dogodila kada su se takmičarke vraćale iz Rumunije sa Svetskog prvenstva u Rumuniji.

Do sudara u kome su učestvovali automobil "folksvagen bora" iz Sombora i kamion "man" iz Novog Pazara u Ulici bratstva i jedinstva bb došlo je, kako nezvanično saznajemo, zbog toga što vozač automobila nije ustupio prvenstvo prolaza. U ovom stravičnom udesu tri osobe su na poginule na mestu sudara.

"Folksvagen" je u potpunosti uništen, dok je neznatno bolje prošao kamion marke "man". Masivno vozilo "pokupilo" je i demoliralo i autobusko stajalište, pre nego što se zaustavilo tik uz jednu od kuća u Ulici bratstva i jedinstva.

Branislava je bila jedna od najboljih, ako ne i najbolja i najpoznatija srpska bodibilderka, a na tom Svetskom prvenstvu u Rumuniji je zauzela 4. mesto i pohvalila se nagradom na svom Fejsbuk profilu.Bila je višestruka šampionka države i Balkana u fizik kategoriji.

Milica Beslać je bila članica fitnes kluba Bim džim iz Barajeva, proglašena je 2015. godine za najbolju mladu sportisktinju Apatina i važila je za najveću nadu srpskog bodibildinga.

Bila je šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina, a tu titulu je osvojila proteklog leta u Baru.Takođe, bila je i prvakinja države i to je ostvarila dve nedelje pre tragedije.

Plenila je lepotom i stasom, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje na Fejsbuku.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: