Šutanovac: DS će imati svog kandidata

Nacionalne vesti - Sreda 11.10.2017 - 16:55

Beograd -- Predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da će ta stranka imati svog kandidata za gradonačelnika Beograda.

"Izaći ćemo sa najboljom listom, najboljim kandidatom i najboljim programom" FOTO: OK Radio

Međutim, nije želeo da potvrdi pisanje "Blica" da će to biti on.

"Vreme je da DS, kao najveća stanka opozicije, istakne svog kandidata za gradonačelnika Beograda, što ne znači da nećemo nastaviti razgovore sa ostalim mogućim koalicionim partnerima", rekao je Šutanovac, ali ne otkriva ko će to biti.

"U ovom trenutku mogu da vam kažem samo da ćemo imati svog kandidata, organi stranke će u narednom periodu odlučivati, a onda ćemo imati i zvaničnog kandidata", rekao je Šutanovac za Tanjug.

On ne misli da je odlukom da DS ima svog kandidata stranka zatvorila vrata za saradnju sa drugim potencijalnim partnerima:

"Naprotiv, mislim da je naša odluka, odluka ljudi koji imaju iskustva i koji žele da okupe druge. Mi smo odlučni u želji da se smeni loša vlast i ne želimo da učestvujemo u kalkulacijama o kanidatima, o listama, o kolonama", rekao je Šutanovac.

DS je, kaže, program za izbore u Beogradu, koje očekuje u martu, spremala šest meseci i ima još vremena da ga doradi.

"Mi ćemo izaći sa najboljom listom, najboljim kandidatom i najboljim programom", ističe Šutanovac.

Kao potencijalne partnere vidi stranke koje sa DS dele evropske vrednosti i koje neće ući ni u kakvu koaliciju sa SNS u Beogradu ili Republici, a na pitanje da li je to uzak krug, s obzirom da je Saša Janković prekinuo saradnju sa DS, Šutanovac kaže da nije i tvrdi da je u tom krugu "polovina Beogradjana".

"A koje će stranke biti, videćemo", kaže Šutanovac.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: