Ubijen Arkanov telohranitelj

Nacionalne vesti - Sreda 02.04.2014 - 13:31

Rade Rakonjac (51) iz Bjelog Polja, nekadašnji telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, ubijen je u pucnjavi u kafiću u blizini Partizanovog stadiona u Beogradu u sredu oko 11:40h.

Ubijen bivši Arkanov telohranitelj (Foto: alo.rs) Ubijen bivši Arkanov telohranitelj (Foto: alo.rs)
U pucnjavi su ranjene još dve osobe. Muškarac oko 55 godina pogođen je u vrat, dok je osoba stara oko 60 godina pogođena u desnu potkolenicu.
 
RTS javlja da je nekoliko minuta kasnije, u ulici malo niže eksplodirao automobil iz koga su prethodno izašla dva mladića. 
 
U ovom trenutku nije jasno da li su ova dva događaja povezana. Međutim, kako "Blic" saznaje, kola iz kojih je pucano na Rakonjca su zapaljena na Voždovcu. 
 
Rakonjac je privođen tokom policijske akcije “Sablja”. On je u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi imao čin pukovnika, prema pisanju medija označen je kao osoba bliska Luki Bojoviću (40), a njegovo ime pominje se i u plavoj i u beloj knjizi o kriminalnim klanovima crnogorske i srpske policije. 
 
Zvanično Rakonjac nikada nije osuđivan.
 
Blic, B92, Beta, RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: