Napio se, promenio ime u Selin Dion - i zaboravio na to FOTO

Zivot i stil - Nedelja 03.01.2021 - 21:23

Jedna komična situacija desila se u Velikoj Britaniji. Naime, mladić, koji se do skoro zvao Tomas Dod, toliko se napio da je promenio ime u Selin Dion i posle je na to zaboravio.

Selin Dion, ali prava FOTO. EPA Selin Dion, ali prava FOTO. EPA
Kako je rekao za "Birmingem lajv", ovaj 30-godišnjak je veliki fan kanadske pevačice, a dodao je da je verovatno popio koju čašicu više uz njen koncert na Jutjubu, pa je zato došao na ovu, reći ćemo čudnu, ideju.
 
Promenu imena izvršio je putem aplikacije, uredno platio 89 funti, a onda je i kupio osam dodatnih sertifikata koji ovo potvrđuju - za slučaj da mu neko ne veruje. Kako kaže, nije se ni sećao ovog čina, sve dok mu na adresu nisu stigli novi dokumenti, sa novim imenom.
 
Selin se, tako, našalio da ne bi voleo da ga policija zaustavi u saboraćaju jer bi "to moglo da bude čudno". Njegova majka u početku je bila ljuta, ali kada joj je objasnio da je moglo i gore, uspela je da uvidi koliko je stvar zapravo smešna.
 
"Objasnio sam joj da je moglo da bude i mnogo gore. Mogao sam da budem Boris Džonson. Sreća pa on nema koncerte na Jutjubu", izjavio je.
 
Selin je zaključio time da mu se ne žuri sa promenom imena, i da za sada ne razmišlja o tome.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: