Neverovatno, ali istinito: Mik Džeger uspeo da popije pivo u baru, a da ga niko nije prepoznao FOTO

Zivot i stil - Utorak 04.01.2022 - 14:29

U septembru, 78-godišnji frontmen „Rolingstonsa“ je objavio fotografiju iz jednog bara u Šarlotu u Severnoj Karolini.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Uprkos svom neprikosnovenom statusu slavne ličnosti, Mik Džeger je uspeo da ostane neprimećen, a u intervjuu za novogodišnje izdanje Vašington posta, govorio je kako mu je to uspelo.
 
Na fotografiji koju je Mik Džeger objavio na društvenim mrežama, vidi se kako poznati roker sa bejzbol kapom na glavi pijucka pivo iz flaše dok stoji za šankom među ostalim gostima. 
 
Obožavaoci su bili zaprepašćeni činjenicom da je uspeo da ostane potpuno neprimećen, ali je u intervjuu Vašington postu Džeger objasnio da to i nije bio tako veliki poduhvat.
 
„Tamo jedva da ima ikoga. Prilično je mračno. Nisam se pojavio u ogromnoj limuzini. Samo sam prošetao niz ulicu i otišao tamo“, ispričao je Džeger.
 
Dalje je objasnio da zbog kovid pravila kojih se pridržavaju tokom turneje, nije želeo da ulazi u bar.
 
„Ali mogao bih da stojim u bašti ispred“, dodao je.
 
I, naravno, mogao je (i jeste) podelio dokaz na Instagramu.
 
 
Što se tiče ostalih gostiju u Šarlotu koji nisu primetili da takva zvezda ispija pivo zajedno sa njima u istom baru, nisu jedini. Džeger na američkoj turneji često pravi ovu vrstu eksperimenata i objavljuje na društvenim mrežama neku vrstu „dnevnika“ sa putovanja. 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: