"Nikad u životu se nisam toliko smejala": Sijena Miler o intimnim scenama sa Benom Aflekom

Zivot i stil - Subota 23.04.2022 - 12:39

Glumica Sijena Miler je gostovala u emisiji "Šou Dru Barimor" i otkrila kako je izgledao rad sa Benom Aflekom u filmu "Live by night" iz 2016. godine.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia

Još u intervjuu iz 2017. godine, glumica je otkrila da su Aflek i ona lepo sarađivali i da ima samo lepe uspomene sa snimanja filma.

"Ben i ja smo kao brat i sestra, hvala Bogu, pa nije bilo neprijatnosti. Bilo je samo puno glupog kikotanja. On je vrlo profesionalan - ja nisam, ali on jeste. Sve u svemu, bila je to kul scena", rekla je tom prilikom.

 Ovog puta u televizijskoj emisiji Dru Barimor, Sijena Miler je otkrila malo više detalja i rekla da je njoj i Afleku nedostajalo hemije.

"Nikad se u životu nisam toliko smejala. To zaista mislim. Imali smo nula hemije. Bilo je histerično. Trebalo je da budemo zaljubljeni. Ali, nismo mogli da budemo manje privlačni jedno drugom. On ima ogromnu glavu, ja imam malu, pa su morali da me stave malo ispred njega u čak dva kadra. Jedva sam ga gledala, jer se sve vreme smejao", kazala je.

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: