Objavljen snimak momenata pre i pošto je Alek Boldvin upucao snimateljku

Zivot i stil - Utorak 26.04.2022 - 14:03

Policija savezne američke države Novi Meksiko objavila je do sada neviđene snimke koji su nastali na dan kada je američki glumac Alek Boldvin, kako je i ranije kazao, nenamerno pogodio snimateljku Halinu Hačins.

FOTO: YouTube/Screenshot FOTO: YouTube/Screenshot
Na snimcima su prikazani trenuci pre i posle njene smrti. Na jednom od njih Boldvin vežba izvlačenje pištolja iz sakoa i povlačenje okidača pištolja.
 
Može se videti i kako policija i lekari stižu na mesto tragedije, pružanje pomoći upucanoj snimateljki, a objavljen je i snimak ispitivanja Boldvina o incidentu. On je porekao da je povukao okidač i dodao da nije znao da je u pištolju bio pravi metak.
 
"Čuo sam glasan prasak. Činilo mi se da me je neko udario u rame, a onda sam pao. Video sam kako Halini lije krv niz leđa", rekao je režiser Džoel Souza u bolnici.
 
Utvrđeno je da je Hana Gutjeres Rid bila zadužena za to da vodi računa o oružju koje se koristilo na snimanju. Ona je tužila dobavljača jer smatra da je dostavljena pogrešno označena kutija municije.
 
Produkcijska kuća koja je radila na filmu Rust kažnjena je prošle nedelje sa 139.793 dolara zbog bezbednosnih propusta na setu.
 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: