Optužena za seksualno zlostavljanje: Platila kaznu, znači priznala krivicu?

Zivot i stil - Četvrtak 10.01.2019 - 12:08

Pevačica Maraja Keri i njena menadžerka Stela bile su nerazdvojne prijateljice sve do 2017. godine kada ju je Stela optužila za seksualno zlostavljanje.

Namerno šetala gola? FOTO: Instagram Namerno šetala gola? FOTO: Instagram
Sudija je poručio da, bez obzira na tu odluku, glumica može da nastavi sa tužbom koju Naime, njih dve su bile u veoma prijateljskim odnosima, ali kada su se prvi put posvađale stela je Maraju otpužila za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zato što je, kako je tvrdila, pred njom pevačica namerno šetala gola.
 
Stela i Maraja su radile zajedno malo skoro tri godine, a iako je u početku Maraja negirala optužbe bivše drugarice, sada je rešila da se nagodi sa sudom i plati kaznu koja joj je određena.
 
Kako piše britanski Miror, to bi mogla da bude potvrda da su te optužbe bile i tačne. Ipak, niko nije želeo da otkriva o kom iznosu je reč, ali je Stelin advokat potvrdio da su se nagodile.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: