Petogodišnji dečak prikupio više od milion funti za bolnicu VIDEO

Zivot i stil - Petak 26.06.2020 - 14:19

Petogodišnji Toni Hadžel prikupio je više od milion funti za londonsku bolnicu koja mu je spasila život hodajući 10 kilometara sa novim protezama za noge inspirisan izazovom koji je postavio kapetan Tom Mur.

Toni je pretrpeo zlostavljanje od strane roditelja FOTO: BBC News Toni je pretrpeo zlostavljanje od strane roditelja FOTO: BBC News
Toni je pretrpeo zlostavljanje od strane roditelja kada je bio beba što je rezultiralo amputacijom njegovih nogu, preneo je Rojters.
 
Paula Hadžel, koja ga je usvojila, izjavila je da on dobio proteze za noge u februaru i da od početka kada je jedva mogao da načni korak mesečno, sada hoda nekoliko stotina metara dnevno.
 
Toni je rekao da je izazov bio stvarno zabavan i da iako je bilo teško početi, kako su prolazili dani, bilo je sve lakše i lakše.
 
On je istakao da se osećao stvarno dobro jer je postigao cilj da prepešači 10 kilometara tokom juna.
 
 
Toni se prihvatio izazova nakon što je video da je Tom Mur (95) hodajući uz pomoć šetalice napravio 100 krugova u svojoj bašti i prikupio 33 miliona funti.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: