Pola miliona dolara se rasulo po putu, vozači odneli 300.000 (VIDEO)

Zivot i stil - Subota 15.12.2018 - 12:45

Iz oklopnog vozila za prevoz novca na auto-putu u američkoj saveznoj državi Nju Džersi ispala su dva džaka sa više od 500.000 dolara, a policija je uspela da pronađe svega 205.000, dok su ostatak pokupili vozači koji su išli iza kamiona.

U haosu je došlo i do dva sudara FOTO: Shutterstock U haosu je došlo i do dva sudara FOTO: Shutterstock
U saopštenju policije Ist Raterforda se navodi da je u jednom džaku bilo 140.000, a u drugom 370.000 dolara, a ispali su kroz zadnja vrata koja su otvorila zbog kvara, preneo je AP.
 
Kada su na džakove naleteli automobili oni su se otvorili i novac se rasuo po auto-putu. Vozači su počeli da se zaustavljaju i da sakupljaju novac, a u tom haosu je došlo i do dva sudara.
 
Vozači i pratnja vozila za prevoz novca uspeli su da sakupe oko 205.000 dolara. Još 11.000 su vratili ljudi koji su ga uzeli, a ostali se nisu odazvali pozivu policije da to učine bez posledica.
 
Policija je zbog toga pozvala sve koji su eventualno snimali mobilnim telefonima da im dostave snimke, kako bi pokušali da identifikuju vozače koji su sakupljali novac.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: