Prevara nije razlog raskida Šakire i Pikea, imali su otvorenu vezu

Zivot i stil - Sreda 08.06.2022 - 14:25

Fudbaler Barselone Žerard Pike (35) i pevačica Šakira (45) u subotu su potvrdili spekulacije o raskidu.

Foto:EPA/ Juanjo  Martin Foto:EPA/ Juanjo Martin
Bili su zajedno 12 godina, a Šakira je dala izjavu u svoje i Žerardovo ime, tražeći da se poštuje njihova privatnost. Međutim, španski medij sada pišu da odluka nije bila obostrana, već da ju je pevačica sama donela i, pored javnosti, iznenadila svog dugogodišnjeg partnera.
 
"Neko veoma blizak Pikeu me je ubedio da to nije neverstvo", rekao je novinar Hoze Antonio Aviles, pišu španski mediji.
 
"Njena izjava, kao i raskid, bili su veliko iznenađenje", dodao je Hoze.
 
Naime, isti novinar tvrdi da su fudbaler i pevačica već nekoliko godina u 'otvorenoj vezi'.
 
"Njihov dogovor je bio: 'ti radi šta hoćeš a ja ću šta ja hoću', ali su se u javnosti prikazivali kao skladan par - otkriva Hoze, tvrdeći da je sve to saznao od izvora bliskih fudbalskoj zvezdi.
 
U ime i jedne i druge govori potvrda kojom je Šakira najavila raskid javnosti.
 
"Žao nam je što potvrđujemo naše razdvajanje. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", rekla je pevačica, piše Dejli mejl.
 
Par je zajedno od 2011. godine, a upoznao se na snimanju spota za njenu pesmu sa Svetskog prvenstva "Waka Waka" prošle godine. Iako se nikada nisu venčali, Šakira i Žerard su tokom veze dobili dva sina, Milana (9) i Sašu (7).
 
Tokom protekle nedelje, čak i pre objavljivanja raskida, u medijima su se šuškale da je Pike prevario pevačicu. Takođe, izvori bliski paru tvrdili su za strane medije da par već nekoliko meseci živi na različitim adresama.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: