Prodat Zlatni globus Robina Vilijamsa

Zivot i stil - Petak 05.10.2018 - 12:33

Kolekcija predmeta koji su bili u vlasništvu Robina Vilijamsa i njegove bivše supruge Marše prodati su na aukciji u Njujorku za oko 6,1 miliona dolara, a sav prihod biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe FOTO: Getty Images Prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe FOTO: Getty Images
Među predmetima koji su se našli na aukciji posebno su zanimljivi bili Zlatni globus koji je Vilijams osvojio za ulogu u filmu "Dobro jutro, Vijetname" (Good Morning Vietnam) i mač koji je tragično preminuli američki glumac koristio kao Petar Pan u filmu "Kuka" (Hook). 
 
Zlatni globus je dostigao cenu od 27.500 dolara, dok je mač prodat za 4.750 dolara. 
 
Na aukciji su takođe bile umetnine, ručni satovi, nameštaj i nakit. 
 
Vilijams je slavu prvo stekao kao stand-up komičar u '70-im godinama prošlog veka, da bi potom svoj glumački talent usmerio na televiziju i film. 
 
Sa Maršom Grejs Vilijams bio je u braku od 1989. do 2010. godine, a imali su troje dece. Bio je to jedan od njegova tri braka. 
 
Robin Vilijams je izvršio samoubistvo 2014. godine.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: