Bizarni slučaj u Nišu – tuča i "drva na crno"

Regionalne vesti - Petak 05.10.2018 - 09:11

Posle tuče na Kvantaškoj pijaci u Nišu između dvojice prodavaca ogrevnog drveta, podnete su prekršajne prijave protiv njih obojice.

Prodavali drva Prodavali drva "na crno" FOTO: OK Radio
Takođe, policija je otkrila i 17 kamiona sa drvima koja su prodavana "na crno", rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u tom gradu.
 
Kako su naveli iz polcije, juče oko 11 časova prijavljeno je "remećeno javnog reda i mira" na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo. 
 
"I.P. (61) je prijavio da ga je više osoba napalo i verbalo vređalo, a da ga je jedna osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega se branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave", kazali su u policiji. 
 
Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. 
 
Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno" prevezu na stovarište Šumske uprave.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: