Falsifikovana dokumenta krio u patikama

Regionalne vesti - Ponedeljak 13.11.2017 - 13:43

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 12. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, kod jednog punika pronašli falsifikovana dokumenta.

Falsifikovane lična karta i vozačka dozvola FOTO: Uprava carina Falsifikovane lična karta i vozačka dozvola FOTO: Uprava carina

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao Golf holandskih registarskih oznaka sa troje putnika, jednim holandskim i dva turska državljanina.

Nakon detaljnog pregleda automobila i prtljaga, u torbi jednog turskog državljanina pronađene su patike u kojima su, ispod uložaka, bila sakrivena falsifikovana lična karta i vozačka dozvola.

Dokumenti su glasili na ime nepoznatog bugarskog državljanina, iako se na oba nalazila slika turskog putnika u čijem su prtljagu otkriveni.

Potom je i u torbici sa ličnim dokumentima pronađena još jedna bugarska vozačka dozvola sa podacima i slikom istog putnika.

Nakon detaljne provere kod policije, utvrđeno je da su sva tri dokumenta lažna

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: