Filmski opljačkan stadion u Prokuplju!

Regionalne vesti - Petak 18.08.2017 - 17:18

Nesvakidašnja pljačka u gradu na Toplici.

Izneli sve iz prostorija, pa i lopte FOTO: Free Images Izneli sve iz prostorija, pa i lopte FOTO: Free Images

Lopovi su provalili u prostorije OFK Topličanin i iz kluba je odneto sve što je ovaj fudbalski tim imao, pa i lopte! Da sve bude još gore, provalnici su mlađi maloletnici i svi imaju ispod 14 godina.

Iz prostorija magacina, ekonomata i svlačionica sinoć nešto posle 20 časova odneta je fudbalska oprema, lopte, čunjevi, majice za trening kao i veliki broj pehara, koje je ovaj trofejni klub sa bogatom istorijom čuvao u svojim vitrinama na stadionu.

Iz kluba kažu da su zatekli kompletnu premetačinu, te da juš uvek ne znaju tačno šta sve nedostaje.

- Odmah nakon što su obili prostorije i uzeli sve što su mogli da ponesu i na šta su naišli, uputili su se putem ka bivšoj fabrici "Staklara".

Slučajno ih je primetio čovek koji je prolazio tim putem kolima i odmah obavestio upravu kluba, koja je zatim alarmirala policiju - kažu za Blic nadležni na stadionu Topličanina.

Takođe, iz uprave kluba su nam potvrdili da je policija identifikovala lopove i da se prema njihovom saznanju radi o maloletnoj deci koja imaju ispod 14 godina, da je ukradena oprema oduzeta i da se nalazi u policijskoj stanici, a da će im tokom dana biti vraćena.

- Tek kada nam budu vratili ono što je u policiji, znaćemo da li je sve tu. Za dva dana nas čeka početak prvenstva i ovo nam nije trebalo jer će svakako uticati na igrače.
Problem je i što su nam pokupili sve lopte, pa igrači danas ne mogu da treniraju - dodaju iz uprave Topličanina.

Klub se takmiči u prvenstvu Zone "Zapad", a kako kažu, ove godine im je cilj plasman u Srpsku ligu, odnosno rang više.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: