HAN: Osam grantova za organsku proizvodnju

Regionalne vesti - Četvrtak 08.12.2016 - 22:45

Vranje - Organizacija „Novosadski humanitarni centar“ realizuje projekat u okviru koga kroz grantove podržava razvoj organske proizvodnje hrane, etno turizma i pomoć starijim domaćinstvima u četiri opštine u Srbiji, među kojima je i opština Vladičin Han.

Najviše podržanih projekata u Hanu. Foto: Thinkstock Najviše podržanih projekata u Hanu. Foto: Thinkstock

Od ukupno 20 grantova u iznosu od po 1.550 evra, plus PDV u opremi, najviše je projekata podržano u opštini Vladičin Han, i to čak osam.

Dodatna sredstva u iznosu od 2.500 evra, takođe u vidu granta, kroz opremu, Humanitarni centar opredelio je za opštinski projekat u Vladičinom Hanu.

Prema navodima sa zvaničnog opštinskog sajta, lokalna samouprava, ta sredstva namenila je za otvaranje odseka Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: