Investitori sakrili četiri stana i dva lokala

Regionalne vesti - Subota 09.11.2019 - 13:48

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Niš, u saradnji sa Poreskom policijom, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice tridesetdevetogodiših Nišlija i četrdesetjednogodišnje žene iz Beograda zbog sumnje da su izvršili krivično delo poreska utaja, saopšteno je danas.

Oštetili budžet za oko 10 miliona dinara FOTO: D. Ristić/OK Radio Oštetili budžet za oko 10 miliona dinara FOTO: D. Ristić/OK Radio

Kako prenosi Jugmedia, sumnja se da oni u 2017.godini, kao investitori stambeno-poslovnog objekta, uzeli četiri stana i dva lokala za sopstvene potrebe, što u poslovnim knjigama nisu evidentirali kao ostvareni prihod od obavljanja samostalne delatnosti, i tako izbegli da plate porez za tu godinu i na taj način oštetili budžet Republike Srbije za iznos od oko 10 miliona dinara.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: