KC Niš: Ruši se zid pre otvaranja

Regionalne vesti - Utorak 14.11.2017 - 07:50

Zid na južnoj strani novog, još neotvorenog Kliničkog centra u Nišu moraće da bude srušen jer postojeći ulaz nije dovoljno širok da bi se unela magnetna rezonanca i druga oprema, piše list Danas.

Mora da se ruši da bi se unela magnetna rezonanca i druga oprema FOTO: Screenshot Mora da se ruši da bi se unela magnetna rezonanca i druga oprema FOTO: Screenshot

Tu informaciju je listu potvrdio i direktor centra Zoran Radovanović koji međutim nije želeo da kaže ko je krivac za propust i kako će medicinska oprema ubuduće biti unošena ili iznošena iz te zdravstvene ustanove.

Gradnja ovog Kliničkog centra počela je još 2013 godine a rok izgradnje bio je 36 meseci.

Nakon što je nekoliko puta probijan rok za otvaranje nove zgrade Kliničkog centra Niš, direktor Kancelarije za javna ulaganja Marko Blagojević najavio je krajem jula da bi radovi konačno trebalo da budu završeni do septembra, nakon čega će uslediti “testiranje opreme”.

Evropska investiciona banka je za izgradnju Kliničkog centra u Nišu dala kredit od 35 miliona evra, dok je Vlada Srbije obezbedila iz budžeta 17 miliona evra za naavku opreme i uređaja.

Danas, N1info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: