LE: Pritvor za nasilnika, razbojnika i nesavesnog vozača

Regionalne vesti - Sreda 10.01.2018 - 08:46

Leskovačka policija je u tri odvojene akcije uhapsila dve osobe iz Leskovca i jednu iz Vlasotinca zbog krivičnih dela teška krađa, ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju i napad na službeno lice, saopšteno je u utorak.

Hapšenja izvedena u tri odvojene akcije FOTO: Getty Images Hapšenja izvedena u tri odvojene akcije FOTO: Getty Images

Uhapšen je D.N. (35) iz Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On se tereti da je provalio u kuću u ulici Blagoja Nikolića, iz koje je pokušao da odnese stvari, ali ga je u tome sprečila policija brzom reakcijom.

U Vlasotincu je uhapšen R.K. (40) iz Vlasotinca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti.


Krivična dela je, kako se sumnja, izvršio tako što je 7. januara ove godine, u prostorijama Doma zdravlja medicinskom osoblju i policijskim službenicima koji su intervenisali po njihovoj prijavi uputio ozbiljne pretnje.

U Leskovcu je uhapšen i po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca zadržan D.J. (19) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je D.J. u večernjim časovima, 7. januara ove godine, na putu Leskovac – Pečenjevac, u blizini zgrade Poljoprivredne škole, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo sedamdesetogodišnji pešak.

Sudija osnovnog suda je D.J.odredio pritvor do 30 dana.

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: