Među novogodišnjim poklonima hašiš i slatkiši sa kanabisom

Regionalne vesti - Utorak 14.11.2017 - 15:31

Carinski službenici su na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 mg kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa,saopstila je Uprava carine.

Slatkiši sa kanabisom FOTO: MUP Srbije Slatkiši sa kanabisom FOTO: MUP Srbije

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao Mercedes turskih registarskih oznaka kojim je upravljao četrdesetšestogodišnji turski državljanin putujući na relaciji Holandija – Turska.

Nakon detaljnog pregleda automobila i prtljaga pronađena je mašinica za mlevenje marihuane, a na zadnjem sedištu paketić sa oko 103 grama hašiša za koji se sumnja da ga je putnik izbacio iz džepa misleći da ga carinici neće pronaći.

Istovremeno, u džepu od jakne je držao još oko 17 grama hašiša.

Ispostavilo se da to nije sve, jer su u gepeku automobila, među novogodišnjim poklonima bile sakrivene dve bočice kanabisovog ulja od po 10 mg, pet čokolada sa dodatkom kanabisa kao i tri pakovanja keksa koji sadrže opojnu drogu, kaže se u saopštenju.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: