NEZAMISLIVA KRAĐA: Ukrali dinare, ali ne i evre

Regionalne vesti - Subota 04.05.2019 - 12:25

- Kad smo videli ostavljenu torbu, počeli smo da se šalimo da je bomba - kaže za “Novosti” Tomica Vukčević, šef voznog parka Službe hitne medicinske pomoći u Trsteniku

U torbi ostalo netaknuto 3.200 evra FOTO: Thinkstock U torbi ostalo netaknuto 3.200 evra FOTO: Thinkstock
Vozači hitne pomoći u Trsteniku našli su juče oko 6,50 žensku torbu, kod sporednog ulaza ove službe, ali je slučaj počeo da poprima neverovatne razmere tek nešto kasnije i to kada je došla policija u Službu medicinske pomoći. 
 
Kako su nam ispričali vozači, ispostavilo da je iz torbe nestalo oko 20.000 dinara, ali je zato u istoj torbi ostalo netaknuto 3.200 evra!
 
Tomica Vukčević iz Kruševca,šef voznog parka u Službi hitne medicinske pomoći kaže za “Novosti” da je sa kolegom-vozačem, Miomirom Ilićem u petak krenuo ka sporednom ulazu kada su registrovali žensku torbu.
 
- Počeli smo da se šalimo da je bomba - priča za “Novosti” Kruševljanin Tomica Vukčević, koji već 10 godina radi u hitnoj pomoći. 
 
- Ja sam uzeo rukavice, stavio sam ih i onda smo otvorili torbu. Našao sam ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu i nekih 70 dinara. Pozvali smo policiju, koja je potom počela da traga za vlasnicom.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: