Niš: Peticija za OGRANIČENJE RIJALITIJA

Regionalne vesti - Utorak 25.06.2019 - 13:04

Peticiju za ograničenje emitovanja rijaliti programa gradjani Niša mogu od danas do 30. juna da potpišu u prostorijama Nacionalne koalcije za decentralizaciju.

Potrebno 30.000 potpisa FOTO: Facebook/Nacionalna koalicija za decentralizaciju Potrebno 30.000 potpisa FOTO: Facebook/Nacionalna koalicija za decentralizaciju
Akciju potpsivanja peticije pokrenulo je u celoj Srbiji Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti i inicijativa „Srbija u pokretu“, navode Niške vesti.
 
Cilj je da se za sedam dana prikupi 30 hiljada potpisa kako bi skupština uzela u razmatranje izmene Zakona o elektronskim medijima.
 
„Kultura nije umrla, zato i organizujemo kampanju, jer verujemo da ima nade. Želimo da ukaženo da je stanje u kulturi alarmantno i svesni smo da mi građani moramo da reagujemo“, poručili su iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju.
 
Prostorije Nacionalne koalcije za decentralizaciju nalaze se na Trgu Učitelja Tase 1a/2. Peticija se može potpisati i u drugim mestima u ovom delu Srbije, a gradjani mogu da saznaju koje NVO ga organizuju na https://peticije.srbijaupokretu.org/.
Niške vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: