Niš: Umro mladić pretučen u diskoteci

Regionalne vesti - Subota 17.02.2018 - 10:56

Bratislav M. (38) koji je 11. januara zadobio teške telesne povrede nakon što je pretučen u diskoteci "Kubo Klub“, preminuo je jutros u niškom Kliničkom centru

Klinički centar u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio Klinički centar u Nišu FOTO: D. Ristić/OK Radio

Bratislav M. (38) koji je 11. januara zadobio teške telesne povrede nakon što je pretučen u diskoteci "Kubo Klub“, preminuo je jutros u niškom Kliničkom centru.

Kako saznaju mediji u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on je imao teške povrede glave uključujući i hematom mozga zbog čega je operisan, ali je uprkos naporima lekara izgubio bitku za život.

Niška policija uhapsila je I.Č. (26) i Ž.N. (26) zbog sumnje da su pretukli Bratislava.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su se oko četiri sata ujutro posvađali, a zatim i potukli, a tokom tuče mladić je završio na betonu što je dovelo do kobne povrede.

Protiv obojice Bratislavljevih napadača podnete su krivične prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda ali s obzirom na smrtni ishod krivično delo koje im se stavlja na teret biće prekvalifikovano.

Telo tragično nastradalog čoveka po nalogu tužilaštva biće prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.
 

Novosti, Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: