Nudile da gataju i skidaju crnu magiju: “Tipovale” stan i ukrale 170.000 evra

Regionalne vesti - Petak 06.12.2019 - 15:57

Ć.Đ.(34) se sumnjiči da je 2018. godine, sa još dve, za sada nepoznate osobe, ušla u stan oštećenog u Zemun polju

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati FOTO: Getty Images Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati FOTO: Getty Images
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ć.Đ.(34) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa.
 
Ona se sumnjiči da je 2018. godine, sa još dve, za sada nepoznate osobe, ušla u stan oštećenog u Zemun polju i iz ormana ukrala 170.000 evra.
 
Takođe, sumnja se da je Ć.Đ. sa tim osobama nekoliko dana pre izvršenja ovog krivičnog dela, bila u stanu oštećenog kada su mu nudile uslugu gatanja i skidanja crne magije da bi se potom vratile i izvršile krivično delo.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: