Prevario radnicu u menjačnici i ukrao 126 000 dinara

Regionalne vesti - Subota 22.06.2019 - 16:15

U centru Prokuplja u jednoj od dve menjačnice preko puta zgrade suda nepoznato lice je prevarilo radnicu i uzelo joj 126. 000 dinara.

Sve je snimila bezbedonosna kamera FOTO: Thinkstock Sve je snimila bezbedonosna kamera FOTO: Thinkstock
Kako kaže vlasnica menjačnice, sve je snimila bezbedonosna kamera, odmah je obaveštena policija, koja traga za nepoznatim starijim muškarcem. Prema previm informacijama, najverovantije je reč o strancu.
 
- Oko 15 sati i 45 minuta taj muškarac je došao i rekao da želi da promeni 2. 500 evra. Kada mu je radnica dala novac u dinarskoj protivvrednosti, rekao je da ga nije dobro razumela i da mu vrati evre, što je ona i učinila. Međutim, on joj je dao 126. 000 dinara manje i odmah se okrenuo i otišao. Radnica je to shvatila odmah posle par minuta i pozvala policiju i nas - kaže vlasnica menjačnice Brankica Milosavljević.
 
Policija je pregeldala snimke i ustanovila da je reč najverovatnije o licu koje nije odavde.
 
U toku je potraga, a izdata je i poternica sa njegovim likom.
 
Vlasnica menjačnice kaže da se i ranije dešavalo da su pokušali slično, ali kod drugih radnika, koji su duže zaposleni. Oni su odmah prijavljivali ovakve sumnjive slučajeve. Ovoga puta, radnica u menjačnici je nova, pa je prevara uspela.
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: