Tropski dan u Srbiji - jutros najtoplije u Beogradu, u Sjenici samo 8 stepeni

Regionalne vesti - Ponedeljak 03.08.2020 - 14:16

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme sa temperaturom do 34 stepena Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Temperatura danas do 34 stepena Celzijusa FOTO: Profimedia Temperatura danas do 34 stepena Celzijusa FOTO: Profimedia
Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni i južni. Najniža temperatura od 12 do 19 stepeni Celzijusa, a najviša od 32 do 34 stepena.
 
U Beogradu će biti sunčano i toplo, duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko 19 stepeni, a najviša oko 33 stepena.
 
Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, zamaranja i poremećaja sna biće u pojačanju. Usled visoke vrednosti UV zračenja preporučuje se adekvatna zaštita, kao i umerena fizička aktivnost u najtoplijem delu dana.
 
Prema podacima od 7 sati najviša temperatura zabeležena je u Beogradu - 21 stepen, dok je najsvežije jutros u Sjenici gde je izmereno samo 8 stepeni.

 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: