Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike

Regionalne vesti - Petak 17.05.2019 - 13:07

Novosadska policija uhapsila je mladića M.J, osumnjičenog da je od 3. do 5. maja u nekoliko navrata pucao na prolaznike iz vazdušne puške u novosadskom naselju Detelinara.

Lakše povredio četvoro građana FOTO: Getty Images Lakše povredio četvoro građana FOTO: Getty Images
M.J. je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On je iz svog stana u nekoliko navrata pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca.
 
Policijska uprava u Novom Sadu pozvala je građane koji su, eventualno, oštećeni da to prijave policiji na telefon 021/451-125.
 
U saopštenju se navodi da je novosadska policija od 3. maja pokušavala da identifikuje osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva.
Sputnjik, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: