Uhapšen mladić zbog bacanja bombe u Gadžinom Hanu

Regionalne vesti - Ponedeljak 12.02.2018 - 07:54

Zbog sumnje da je sredinom oktobra 2017. godine bacio bombu na carinsko skladište u Gadžinom Hanu, kada je oštećeno više vozila i portirnica obezbeđenja, niška policija uhapsila je 27-godišnjeg mladića iz Niša. Tom prilikom nije bilo povređenih.

Sumnja se i da je zapalio auto načelnika policije FOTO: Getty Images Sumnja se i da je zapalio auto načelnika policije FOTO: Getty Images

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je reč o čoveku, koji je pre dve nedelje uhapšen zbog sumnje da je 5. septembra zapalio automobil Dejana Utvića, tada načelnika Kriminalističke policije u Nišu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili N.S. (1991) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti - kažu u policiji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, kako kažu u policiji, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: