Uhapšen napadač na Žiku Šarenicu: "Mislio je da želi da ga pozdravi, a onda je sevnula pesnica"

Regionalne vesti - Ponedeljak 10.06.2019 - 12:51

Mionička policija je uhapsila je muškarca koji je juče, pred početak emisije "Žikina šarenica", koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića.

Žiku Šarenicu pesnicom udario u predelu glave FOTO: YouTube printscreen Žiku Šarenicu pesnicom udario u predelu glave FOTO: YouTube printscreen
Kako saznaje Telegraf, uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.
 
Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije.
 
Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a kako saznajemo, traktorista mu je uputio više pogrdnih reči, među kojima je: "J***m ti majku pedofilsku".
 
Kako saznajemo, Nikolić je u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.
 
Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
 
Nezvanično saznajemo da je uhapšeni ima psihičkih problema i da mu je 2017. godine izrečena mera psihijatrijskog lečenja.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: