Vozač preživeo stravičan udes u Nišu!

Regionalne vesti - Četvrtak 07.12.2017 - 09:27

U saobraćajnoj nezgodi koja se u Nišu dogodila u sredu oko 21.30 kod Novog groblja, povređen je četrdesetpetogodišnji I. V. kada je njegov auto marke “sab” sleteo sa kolovoza, udario u ogradu, prevrnuo se na bok, a zatim “leteo” još pedesetak metara.

Vratolomija kao iz filmova FTO: Profimedia/ilustracija Vratolomija kao iz filmova FTO: Profimedia/ilustracija

Automobil je tom prilikom potpuno uništen, a vozač iz Čapljinca kod Doljejvca samo pukom srećom ostao je živ.

Vozeći od Niša ka Doljevcu automobil je, najverovatnije zbog klizavog kolovoza, izleteo iz krivine i tada je, prema rečima očevidaca, krenula prava vratolomija kao iz filmova.

- Auto je sleteo sa kolovoza i, udarvši u metalnu ogradu na Novom groblju, prevrnuo se na bok i tako se vozio još nekih pedesetak metara, nakon čega se provukao između metalne ograde groblja i bandere, da bi potom izleteo na kolovoz, zaneo se na asfaltu, pa se ponovo vratio u levi jarak gde se preprečio - rekao je na licu mesta rođak mladića koji je bio za volanom i dodao da je njemu ovo već drugi udes u kome je jedva izvukao živu glavu.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: