PAS NAŠAO NOVČANIK i vratio ga vlasnici

Seks i grad - Četvrtak 19.04.2018 - 07:36

Na parkingu fabrike „Geoks“ u Vranju desila se nesvakidašnja situacija, koja je za rubriku „Verovali ili ne“.

Kapije Kapije "Geoksa". Foto: D.Ristić/OK Radio

Napušteni pas koji najčešće boravi u blizini parkinga našao je novčanik  koji je izgubila radnica zaposlena u “Geoksu”.

Pas je novčanik odneo do prijavnice ove fabrike.

Izvor OK Radija, koji  ne želi da mu se pominje ime, kaže da su svi bili iznenađeni ovakvim gestom, a radnica koja je izgubila novčanik nije mogla da veruje kakvu je sreću imala.

U pokušaju da dobije zvanične informacije o ovom događaju, kao i da razgovara sa akterima, OK Radio je kontaktirao mendžment "Geoksa",  ali oni nisu bili spremni da daju, kako su rekli „nikakve informacije o preduzeću  bez odobrenja generalnog direktora i pisanog obraćanja“.

Tako je i ovaj put još jedana firma u Vranju ostala tvrđava preko koje mediji ne mogu, čak i kada je reč o jednoj ovako bezazlenoj priči.

Pošteni nalazač novčanika i dalje boravi kraj kapije “Geoksa” i spolja čuva “tvrđavu”.   
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
selena
20.04.2018. , 02:06
Bas ste u pravu kad ste ovo nazvali tvrdjavom.Cesto prolazim pored fabrike i pitam se sta li se unutra dogadja.Prozora nigde ,imena firme nema .Prosto da se covek zamisli.To isto sam primetila i prekoputa u novoj firmi koja takodje nema natpis tako da covek ne moze da zna koja je to fabrika.Nesto tu debelo nije u redu.
Dejan
04.05.2018. , 12:35
Ovu lepu i interesantnu vest upotpunila bi informacija da je ista gospodja i udomila tog psa. Ovako, ne zna koga covek da zali, da li njega napustenog il nas kao ljude bezosecajne i nezahvalne.