Ovogodišnje izborne kampanje jeftinije

Izbori 2012 - Petak 04.05.2012 - 06:37

Agencija za borbu protiv korupcije ocenila je u četvrtak da je ovogodišnja izborna kampanja pristojnija i jeftinija u odnosu na prethodne, kao i da će se tačni troškovi znati tek nakon što izborne liste, stranke i koalicije dostave finansijske izveštaje o

Direktorka Agencije Zorana Marković podsetila je, na konferenciji za novinare, da je rok za dostavljenje finansijskih izveštaja o troškovima kampanje 30 dana od dana proglašenja konačnih rezultata izbora.

Svi izveštaji će biti obavljeni na sajtu Agencije nakon isteka roka za njihovo dostavljanje. Agencija za borbu protiv korupcije ima glavnu kontrolnu ulogu finansiranja izbornih aktivnosti izbornih lista tokom kampanje.

Zorana Marković je ocenila da je izborna kampanja usmerena više na troškove medijske prezentacije i reklamiranje u štampanim medijima, što je oko 70 odsto svih aktivnosti izbornih lista.

Beta

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: