Dug put na jug: Poslanicima MILIONI za benzin

Seks i grad - Petak 02.06.2017 - 10:29

Prema zvaničnim podacima Skupštine Srbije, četvorica narodnih poslanika sa juga Srbije naplatili su za godinu dana nešto više od 2,2 miliona dinara na ime troškova prevoza, pišu novine „Vranjske“.

Poslanici dugo putuju kući FOTO  OK Radio Poslanici dugo putuju kući FOTO OK Radio

Podaci se odnose na period od 3. juna prošle godine kada su Slaviši Bulatoviću (SNS) iz Vranja, Novici Tončevu (SPS) iz Surdulice, Nenadu Mitroviću (SNS) i Fatmiru Hasaniju (PDD) iz Bujanovca potvrđeni poslanički mandati.

U proteklih godinu dana, narodni predstavnici sa juga Srbije su iz skupštinske blagajne naplatili 2.236.000 dinara na ime troškove putovanja privatnim automobilima za 59 radnih dana u republičkom parlamentu, pišu “Vranjske”.

Prema zvaničnim skupštinskim podacima, najmanje troškova od poslaničke četvorke je imao Novica Tončev, koji je naplatio 368.000 dinara.

Slaviša Bulatović je iz skupštinske kase dobio 552.444 dinara za 55 radnih dana, dok je Fatmir Hasani inkasirao 592.000 dinara.

Najveću sumu na ime troškova naplatio je Nenad Mitrović, koji je za putovanja od Bujanovca do Beograda i natrag, za poslednjih godinu dana naplatio 723.000 dinara.

Zanimljivo je da je razdaljina od Bujanovca do Beograda oko 360 km, a od Surdulice 330 km, što čini razliku od samo 30 kilometara.

Ipak, narodni poslanik Nenad Mitrović je imao gotovo duplo više troškova od Novice Tončeva.

Za poslednjih godinu dana, kako učestvuju u radu republičkog parlamenta, četvorica poslanika sa juga su prevalili su, po potrošnji naplaćenog benzina, oko 130.000 kilometara.

Pored toga što su za te namene naplatili 2,2 miliona dinara, poslanici sa juga Srbije su inkasirali i blizu 3,8 miliona dinara na ime plata i drugih primanja, pišu “Vranjske”.

OK RADIO, Vranjske

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: