Nemojte ljudi, ko boga vas molim: Gomila ŠUTA i OTPADA zagušila kanalizaciju FOTO

Seks i grad - Ponedeljak 14.09.2020 - 14:21

Rano ujutro u ponedeljak, došlo je do zagušenja kanalizacionog sistema u Ulici Zmaj Jovinoj u Vranju.

Kanalizacija se izlila po celoj ulici FOTO: OK Radio Kanalizacija se izlila po celoj ulici FOTO: OK Radio
Nakon prijave građana u tom delu grada, ekipa JKP "Vodovod" je na terenu zatekla gomilu materijala koji nikako ne bi trebalo da tu nađe.
 
Zagušenje je izazvala gomila građevinskog materijala, šut, pucval, čak i parčići asfalta, kaže izvršni direktor vranjskog "Vodovoda" Vladimir Bogdanović.
 
Na žalost, ovakav prizor je više pravilo nego izuzetak, budući da se radnici ovog vranjskog preduzeća redovno susreću sa sličnim problemima.
 
- Nesavesni građani gotovo redovno u kanalizaciju bacaju sve i svašta; obično je to čvrst materijal, šut, kamenje, pronalazimo jakne, krpe i ko zna šta još. 
 
Zbog toga nastaje zagušenje i izlivanje kanalizacije, što je problem za nas, ali, na kraju krajeva, najviše za same građane - kaže Bogdanović.
 
On je apelovao na građane i da u ovom periodu, kada kreće sezona nabavke ogreva, ne istovaruju ogrevno drvo na instalacije i ventile "Vodovoda".
 
- Time nam prave veliki problem jer ne možemo brzo da intervenišemo, a neretko se dešava da dođe i do fizičkog oštećenja naše opreme, što je još opasnije - kazao je Bogdanović.

Foto Galerija

Šta sve radnici Vodovoda zatiču u kanalizaciji

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: