Pljeskavice iz PEČURKI

Seks i grad - Utorak 18.04.2017 - 07:46

Vranje - Odmah pored lokalnog puta koji od Koridora 10 vodi ka graničnom prelazu Prohor Pčinjski i dalje prema Makedoniji neko se dosetio čini se, kvalitetne ugostiteljske ideje.

Pečurke turistička atrakcija. Foto: S.Tasić/OK Radio Pečurke turistička atrakcija. Foto: S.Tasić/OK Radio

Na livadi je dosetljivi vlasnik napravio kiosk u vidu dve pečurke, u kojima će se predavati brza hrana.

Pored ovako opremljene radnje napravljena je i mala terasa sa stolovima za ručavanje.

Za sada “pečurke” nisu otvorene za posetioce, ali se pretpostavlja da čekaju početak letnje turističke sezone, kada mnogi turisti idući ka Grčkoj izbegavaju gužve na autoputu i graničnom prelazu Preševo i idu na ovaj alternativni prelaz.

Takođe, tokom leta ovde u dolinu Pčinje dolaze i brojni kamperi, vikendaši i hodočasnici u manastir Svetog Prohora, pa je vlasnik ovog neobičnog ugostiteljskog objekata po svemu sudeći imao i to na umu.

Kada će se prodavati pljeskavice iz “pečuraka”, ostaje da se vidi, a do tada ovaj neobični prizor privlači samo pažnju putnika i obavezno je mesto za fotografisanje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: