Policija NIJE PUSTILA u MUP baku jer je nosila PAPUČE

Seks i grad - Utorak 29.08.2017 - 12:16

Penzionerka iz Vranjske Banje imala je neprijatnu situaciju u policijskoj upravi Vranje, kada je došla da podigne dokumenta, jer joj policajci koji su bili na ulazu nisu dozvolili da uđe u zgradu pošto je na nogama imala papuče.

Zgrada policije, zabranjena teritorija FOTO OK Radio Zgrada policije, zabranjena teritorija FOTO OK Radio

Baka Anka našla se u čudu, pričaju očevidci ovog događaja, na nogama je imala čarape, a kako je rekla papuče nosi jer se u njima oseća najkomotnije, te i da joj je u tim godinama druga obuća uglavnom neudobna.

- Baku su vratili sa ulaza, onda joj je taksista koji ju je dovezao iz Banje pozajmio patike, te je tako u patikama koje su joj bile velike i sa kojima je delovala poprilično nezgrapno ušla u policijsku stanicu da završi posao zbog kog je i došla.

Jeste da postoje propisi o tome kako ljudi obučeni i obuveni mogu da uđu u zgradu, ali policija je mogla da bude malo tolerantnija jer je reč o starijoj ženi
- priča sagovornik OK Radija.

Baka Anka nije odgovarala na telefonske pozive u ponedeljak, jer u Vranjskoj Banji pre podne nije bilo struje, pa joj po svemu sudeći telefon nije funkcionisao.

Sa druge strane iz Policijske uprave Vranje podsećaju da na ulazu u PU Vranje stoji obaveštenje o tome kakvo je odevanje propisano prilikom ulaska u zgradu državnih organa.

- Postoji upustvo o unutrašnjem redu u zgradama državnih organa koje je doneto još u aprilu 2003. godine od strane direktora za zajedničke poslove republičkih organa.

U tom uputstvu u delu koji se odnosi na prijem stranaka jasno stoji da  nepropisno odevenim osobama nije dozvoljen ulazak u zgradu republičkih organa.

Pod nepropisnim odevanjem, ovde se između ostalog podrazumeva i to da su lica u obući koja je neprimerena radu državnih organa kao što su papuče, nanule i slično
- kažu iz PU Vranje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: