PONOĆ u PODNE: U Vranju STALO VREME

Seks i grad - Petak 05.05.2017 - 12:44

Veliki časovnik na centralnom šetalištu u Vranju već danima je u kvaru i pokazuje 12 sati.

Ko će da navije sat? FOTO: D. Ristić/OK Radio Ko će da navije sat? FOTO: D. Ristić/OK Radio

Stara izreka da je „pet do dvanaest“ da se nešto uradi u ovom slučaju očigledno ne važi, jer nije sasvim sigurno ko treba da održava časovnik i otkloni kvar.

Stvari komplikuje činjenica da gradsko šetalište još uvek nema upotrebnu dozvolu ni godinu dana nakon završetka svih radova.

Marjan Stanković, bivši gradski većnik za infrastrukturu, a sadašnji direktor „Parking servisa“ kaže za OK Radio da nije sasvim jasno ko bi trebalo da se stara o časovniku.

- Komisija za tehnički prijem je svojevremeno ustanovila nepravilnosti na radovima na šetalištu koje je trebalo otkloniti da bi se izdala dozvola.

Nepravilnosti su otklonjene, a kvar na časovniku ne spada u taj spisak, tako da nije sasvim izvesno ko bi trebalo da to održava.

Pošto je šetalište formalno još uvek u statusu gradilišta, možda bi izvođač tih radova, „Saba Belča“ trebalo da to otkloni
– procenjuje Stanković.

Prema njegovim rečima, u narednih mesec dana bi trebalo očekivati da šetalište konačno dobije upotrebnu dozvolu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: